Новиот Golf.

Подготвен за Вас.

Овие возила сеуште не се во продажба и според тоа не се предмет на Директивата 1999/94/EC.

Добредојдовте на светската премиера.

Специјален момент за многумина: новиот Golf за првпат е јавно претставен. Тука можете да го погледнете претставувањето.

Поглед кон едноставноста - во внатрешноста

Контрола со гестови - доживејте ја од прва рака.

Контролирајте широк опсег на фукции со вашата рака.

Овие возила сеуште не се во продажба и според тоа не се предмет на Директивата 1999/94/EC.

Бидете секогаш поврзани - со Car-Net.

Car-Net. Секогаш со најнови информации

Имајте секогаш информации за состојбата на сообраќајот и дознајте нови дестинации со Car-Net Guide & Inform.

Уживајте во поголем комфор - со системите за помош

Traffic Jam Assist. Возете без стрес во сообраќајниот метеж.

Опционално достапниот Traffic Jam Assist помага при стресни старт-стоп ситуации во сообраќајниот метеж и спречува сообраќајни незгоди при мали брзини.

Откријте го најзначајното

Новиот Golf е целосно подготвен за вас со иновации и докажани технологии како системите за помош на возачот, системот за забава и широкиот спектар на системи за комуникација, кои го прават секојдневнието полесно.

Дознајте повеќе

Одберете ја вашата држава

Не можете да ја пронајдете Вашата земја?

International

Назад кон изборот на земји.

Изберете го вашиот јазик.
Belgium

Назад кон изборот на земји.

Изберете го вашиот јазик.
Estonia

Назад кон изборот на земји.

Изберете го вашиот јазик.
Lithuania

Назад кон изборот на земји.

Изберете го вашиот јазик.
Luxembourg

Назад кон изборот на земји.

Изберете го вашиот јазик.
Latvia

Назад кон изборот на земји.

Изберете го вашиот јазик.
Switzerland